Unieke vergaderruimte

Ontmoet elkaar in een in informele en natuurlijke omgeving.

Wil jij met jouw collega’s buiten vergaderen in een unieke vergaderruimte? Bij Landtgoed is dit mogelijk! Bij ons kun je zowel binnen in een van de accomodaties als buiten in de natuur vergaderen. De omgeving geeft natuurlijke inspiratie en zorgt voor een informele sfeer. Wij zorgen bovendien dat het jullie aan niets ontbreekt voor een leuke en inspirerende middag.

Een bijzondere locatie voor een vergaderruimte.

Zoek je een bijzondere locatie voor een heisessie, training, vergadering, teambuilding of brainstorm? Op onze unieke buitenlocaties ben je verzekerd van rust en ruimte. Authentiek, huiselijk en sfeervol. Zo kun je onder andere buiten vergaderen in de natuur of binnen in een vergaderruimte. Wil je naast een vergadering ook lekker lunchen of afsluiten met een gezellige borrel? Wij verzorgen het graag! Tevens kunnen wij samenwerkingsactiviteiten voor je inzetten en wat betreft catering werken we met producten uit onze eigen streek. Laat ons jouw wensen weten, dan kijken wij wat er mogelijk is.

EEN VERGADERING/ HEISESSIE/ TEAMDAG ONTSPANNEN BEGINNEN?

Hoe fijn is het om deze snelle wereld een dag te belanden bij Landtgoed voor een zakelijke meeting in welke vorm dan ook. Begin zo'n dag dan bij onze ontspanningscircel. Ademhaling- en ontspanningsoefeningen ten top. Dit zal zeker z'n vruchten afwerpen voor de rest van de dag. Deze is geheel vrijblijvend te gebruiken. 

Neem contact met ons op en bespreek jouw wensen

Wil je een vergaderruimte huren of buiten in de natuur vergaderen bij Landtgoed in Heino?  Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0572-35 58 76 of een e-mail te sturen naar info@landtgoed.nl.

Je kunt ook gebruik maken van het informatieformulier waarmee je snel en eenvoudig een prijsindicatie krijgt van wat jouw vergadering kost. Je kunt dan ook meteen een optie nemen of een vrijblijvende offerte aanvragen.

Wij heten jullie van harte welkom op ons Landtgoed en zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Zaalhuur per dagdeel

  • Berkenzaal € 225
  • Jachthut € 200
  • Weide- & bosplek € 175 

Catering per dagdeel

  • Gezonde koffietafel €10 p.p.
  • Lunch varieert tussen de € 12,50 - € 18,95 p.p.
  • Buffet of BBQ variant tussen de € 15,95 - € 32,50 p.p. 

Prijzen zijn incl. btw.

Vergaderstrippenkaart

Aanvraag vergaderen

Wat kost een vergadering?

Bereken snel en eenvoudig wat jouw vergadering kost en neem meteen een optie of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Informatie aanvragen

We bespreken graag met je hoe we jullie goed kunnen laten landen bij ons!

Referenties

Inmiddels ben ik al enige jaren heel graag te gast bij Landtgoed. De rustige omgeving, de prachtig ingerichte ruimtes en het gastvrije karakter van het personeel zorgen voor een ontspannen setting waarin wij met onze mensen ideaal kunnen werken!

Faasen Training & Coaching uit Zwolle

Vanaf moment één dat je het terrein op loopt bij Landtgoed proef je de gastvrijheid van deze fantastische locatie. De rust, de sfeervolle aankleding en het altijd vriendelijke en warme welkom maken deze plek uniek. Wij als bedrijf organiseren hier meerdere malen per jaar ons kwartaaloverleg. De informele setting en de natuurlijke ruimte rondom de locatie zorgen ervoor dat je als team echt even uit je dagelijkse bubbel komt. En wanneer je daarna ook nog eens in de watten gelegd wordt met een uitgebreide en heerlijke lunch, kan je weer vol energie aan de slag! Niet voor niets organiseren wij ook onze jaarlijkse BBQ bij Landtgoed, zodat de kids lekker het bos in kunnen en de ouders kunnen genieten van de super verzorgde BBQ. Een aanrader en een pareltje in de omgeving!

PCA Mobile

Als trainer en coach van verandertrajecten binnen bedrijven maak ik met grote regelmaat gebruik van Landtgoed als locatie. Gastvrij, flexibel en goede kwaliteit zijn begrippen waar Monique en Wendy voor staan. Dat is, los van de geweldige omgeving, voor mij een belangrijke reden om hier veel te zijn met onze opdrachtgevers. Het is telkens weer mooi om te ervaren hoe mensen reageren als ze uit de comfortzone van kantoor, bij Landtgoed mogen zijn. Het werkt voor mij en voor mijn opdrachtgevers.

SmitDe Vries uit Raalte
- ACTUEEL -

Landtgoed in actie voor Oekraïne

Bij elke reservering stort Landtgoed € 25,00 op GIRO 555. Ook staat er een donatiebus bij de ingang van Landtgoed. Zo hopen we een kleine bijdrage te leveren aan de noodhulp in Oekraïne .

flyer actie oekraine