Vergaderen bij Landtgoed

Ontmoet elkaar in een in informele en natuurlijke omgeving.

Wil jij met jouw collega’s of klanten buiten vergaderen op een unieke en inspirerende vergaderplek? Landtgoed is een bijzondere locatie voor jullie heisessie, training, vergadering, teambuilding of brainstormsessie. Hoe fijn is het om in deze snelle wereld op een dag te belanden bij Landtgoed waarbij jullie verzekerd zijn van van rust en ruimte.

Jullie kunnen binnen in de accomodaties vergaderen, maar buiten in de natuur is ook mogelijk. In beide gevallen zorgt de omgeving voor natuurlijke inspiratie en een informele, huiselijke sfeer. Wij zorgen er ondertussen voor dat het jullie aan niets ontbreekt.

Onze tip: Begin jullie bijeenkomst bij onze ontspanningscircel waarbij ademhaling- en ontspanningsoefeningen centraal staan. Dit zal z'n vruchten afwerpen voor de rest van de dag. De ontspanningscirkel is vrijblijvend te gebruiken.

Samen lekker lunchen of afsluiten met een gezellige borrel? Dan hebben we daar uitgebreide catering mogelijkheden voor. Geniet van streekproducten, heerlijke sandwiches, tapas of een creatief buffet ( vanaf 20 personen). Ook live cooking is mogelijk! We sturen je graag onze actuele menukaart toe.

Ook voor samenwerking- of teambuildingactiviteit ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben leuke, creatieve en effectieve ideeën voor je. Daag ons maar uit met je vragen! 

Prijzen vergaderen

We rekenen prijzen per persoon. Deze prijzen zijn:

 • Inclusief huur van de ruimte.
 • Inclusief koffietafel: Koffie, thee, water
 • Inclusief vergadermaterialen zoals pennen, stiften, notiteblokken, etc.
 • Inclusief BTW.
 • Exclusief eventuele andere drankjes.

Geniet van een heerlijk diner ( vanaf 20 personen)  en/of sluit de bijeenkomst af met een gezellige borrel. Zie ook de informatie over onze catering. We bieden jullie graag een passend arrangement aan!

Berkenzaal:

 • Dagdeel inclusief uitgebreide koffietafel € 70 p.p.
 • Dagdeel inclusief uitgebreide koffietafel en lunch € 80 p.p.
 • Dag inclusief uitgebreide koffietafel en lunch €100 p.p.

Weideplek, Bosplek en Jachthut:

 • Dagdeel inclusief uitgebreide koffietafel € 35 p.p.
 • Dagdeel inclusief uitgebreide koffietafel en lunch € 55 p.p.
 • Dag inclusief uitgebreide koffietafel en lunch € 90 p.p.

Hutje Will: Prijs op aanvraag

Beschikbare ruimtes

Wil je meer weten over de vergadermogelijkheden bij Landtgoed? Neem dan contact met ons op.

We zien er naar uit jullie binnenkort te ontmoeten!

We bespreken graag met je hoe we jullie goed kunnen laten landen bij ons!

Referenties

Inmiddels ben ik al enige jaren heel graag te gast bij Landtgoed. De rustige omgeving, de prachtig ingerichte ruimtes en het gastvrije karakter van het personeel zorgen voor een ontspannen setting waarin wij met onze mensen ideaal kunnen werken!

Faasen Training & Coaching uit Zwolle

Vanaf moment één dat je het terrein op loopt bij Landtgoed proef je de gastvrijheid van deze fantastische locatie. De rust, de sfeervolle aankleding en het altijd vriendelijke en warme welkom maken deze plek uniek. Wij als bedrijf organiseren hier meerdere malen per jaar ons kwartaaloverleg. De informele setting en de natuurlijke ruimte rondom de locatie zorgen ervoor dat je als team echt even uit je dagelijkse bubbel komt. En wanneer je daarna ook nog eens in de watten gelegd wordt met een uitgebreide en heerlijke lunch, kan je weer vol energie aan de slag! Niet voor niets organiseren wij ook onze jaarlijkse BBQ bij Landtgoed, zodat de kids lekker het bos in kunnen en de ouders kunnen genieten van de super verzorgde BBQ. Een aanrader en een pareltje in de omgeving!

PCA Mobile

Als trainer en coach maak ik graag gebruik van mijn thuislocatie Landtgoed. De omgeving, de sfeer en de natuur zorgt ervoor dat ik snel met de mensen tot de kern kom. Ik maak gebruik van alle elementen in het bos zodat ik dat als metafoor kan gebruiken in mijn training en coaching. Tevens zorgen Wendy en Monique ervoor dat het mij en mijn cursisten aan niets ontbreekt. Ik kom heel graag bij Landtgoed!

TrainmetPeter