Unieke vergaderruimte nabij Zwolle

Ontmoet elkaar in een in informele en natuurlijke omgeving.

Wil jij met jouw collega’s buiten vergaderen in een unieke vergaderruimte in Zwolle? Bij Landtgoed is dit mogelijk! Bij ons kun je zowel binnen in een van de zalen als buiten in de natuur vergaderen. De omgeving geeft natuurlijke inspiratie en zorgt voor een informele sfeer. Wij zorgen bovendien dat jullie niets tekortkomen voor een leuke en inspirerende middag.

Een bijzondere locatie voor een vergaderruimte nabij Zwolle

Zoek je een bijzondere locatie voor een heisessie, training, vergadering, teambuilding of brainstorm? Op onze unieke buitenlocaties ben je verzekerd van rust en ruimte. Authentiek, huiselijk en sfeervol. Zo kun je onder andere buiten vergaderen in de natuur nabij Zwolle of binnen in een vergaderruimte. Wil je naast een vergadering ook lekker lunchen of afsluiten met een leuke borrel? Wij regelen het graag! Tevens kunnen wij samenwerkingsactiviteiten voor je verzorgen en wat betreft catering werken we met producten uit onze eigen streek. Laat ons jouw wensen weten, dan kijken wij wat er mogelijk is.

Diverse mogelijkheden bij het huren van een vergaderruimte

Wil je een vergaderruimte huren bij ons in Heino, nabij Zwolle? Dan heb je de keuze uit diverse opties. Met minder lekker weer wil je waarschijnlijk binnen vergaderen. Je kunt er dan voor kiezen om een jachthut te huren, maar ook onze berkenzaal is beschikbaar voor vergaderingen. Wil je liever buiten in de natuur vergaderen op een prachtige locatie in de omgeving van Zwolle? Dan hebben wij de beschikking over een groot weide- en bosgebied waar je geïnspireerd wordt door de natuur terwijl je aan het vergaderen bent.

Neem contact met ons op en bespreek jouw wensen

Wil je een vergaderruimte huren of buiten in de natuur vergaderen bij Landtgoed in Heino, nabij Zwolle? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0572-35 58 76 of een e-mail te sturen naar info@landtgoed.nl. Wij heten jullie van harte welkom op ons Landtgoed.

Zaalhuur per dagdeel

  • Jachthut € 175,-
  • Berkenzaal € 200
  • Weide- & bosplek € 150,- 

Catering per dagdeel

  • Gezonde koffietafel €10,- p.p.
  • Lunch varieert tussen de € 12,50 -€ 18,95 p.p.
  • Buffet of BBQ variant tussen de € 15,95- € 32,50 p.p. 

Prijzen zijn excl. btw.

Vergaderstrippenkaart

zaalbinnen
jachthut
bosplekbinnen
bosplek
parkeerplaats
190319 OM jachthut-1 (1)
zaalvanuitzijkant
Kip
Kachel Berkenzaal
Taps
Berkenzaal

We bespreken graag met je hoe we jullie goed kunnen laten landen bij ons!

Referenties

Inmiddels ben ik al enige jaren heel graag te gast bij Landtgoed. De rustige omgeving, de prachtig ingerichte ruimtes en het gastvrije karakter van het personeel zorgen voor een ontspannen setting waarin wij met onze mensen ideaal kunnen werken!

Faasen Training & Coaching uit Zwolle

Vanaf moment één dat je het terrein op loopt bij Landtgoed proef je de gastvrijheid van deze fantastische locatie. De rust, de sfeervolle aankleding en het altijd vriendelijke en warme welkom maken deze plek uniek. Wij als bedrijf organiseren hier meerdere malen per jaar ons kwartaaloverleg. De informele setting en de natuurlijke ruimte rondom de locatie zorgen ervoor dat je als team echt even uit je dagelijkse bubbel komt. En wanneer je daarna ook nog eens in de watten gelegd wordt met een uitgebreide en heerlijke lunch, kan je weer vol energie aan de slag! Niet voor niets organiseren wij ook onze jaarlijkse BBQ bij Landtgoed, zodat de kids lekker het bos in kunnen en de ouders kunnen genieten van de super verzorgde BBQ. Een aanrader en een pareltje in de omgeving!

PCA Mobile

Als trainer en coach van verandertrajecten binnen bedrijven maak ik met grote regelmaat gebruik van Landtgoed als locatie. Gastvrij, flexibel en goede kwaliteit zijn begrippen waar Monique en Wendy voor staan. Dat is, los van de geweldige omgeving, voor mij een belangrijke reden om hier veel te zijn met onze opdrachtgevers. Het is telkens weer mooi om te ervaren hoe mensen reageren als ze uit de comfortzone van kantoor, bij Landtgoed mogen zijn. Het werkt voor mij en voor mijn opdrachtgevers.

SmitDe Vries uit Raalte