Vergaderen

Buitengewoon vergaderen met natuurlijke inspiratie in een informele sfeer.

Zoek je een bijzondere locatie voor een heisessie, training, vergadering, teambuilding of brainstorm? Op onze unieke buitenlocaties ben je verzekerd van rust en ruimte. Authentiek, huiselijk en sfeervol. 
We heten u dan ook van harte welkom op ons Landtgoed. Tevens kunnen wij samenwerkingsactiviteiten voor je verzorgen en wat betreft catering werken we met producten uit onze eigen streek.

Zaalhuur per dagdeel

  • Jachthut € 175,-
  • Berkenzaal € 200
  • Weide- & bosplek € 150,- 

Catering per dagdeel

  • Gezonde koffietafel €10,- p.p.
  • Lunch varieert tussen de € 12,50 -€ 18,95 p.p.
  • Buffet of BBQ variant tussen de € 15,95- € 32,50 p.p. 

 Prijzen zijn excl. btw.


We bespreken graag met je hoe we jullie goed kunnen laten landen bij ons!

Referenties

Inmiddels ben ik al enige jaren heel graag te gast bij Landtgoed. De rustige omgeving, de prachtig ingerichte ruimtes en het gastvrije karakter van het personeel zorgen voor een ontspannen setting waarin wij met onze mensen ideaal kunnen werken!

Faasen Training & Coaching uit Zwolle

Vanaf moment één dat je het terrein op loopt bij Landtgoed proef je de gastvrijheid van deze fantastische locatie. De rust, de sfeervolle aankleding en het altijd vriendelijke en warme welkom maken deze plek uniek. Wij als bedrijf organiseren hier meerdere malen per jaar ons kwartaaloverleg. De informele setting en de natuurlijke ruimte rondom de locatie zorgen ervoor dat je als team echt even uit je dagelijkse bubbel komt. En wanneer je daarna ook nog eens in de watten gelegd wordt met een uitgebreide en heerlijke lunch, kan je weer vol energie aan de slag! Niet voor niets organiseren wij ook onze jaarlijkse BBQ bij Landtgoed, zodat de kids lekker het bos in kunnen en de ouders kunnen genieten van de super verzorgde BBQ. Een aanrader en een pareltje in de omgeving!

PCA Mobile

Als trainer en coach van verandertrajecten binnen bedrijven maak ik met grote regelmaat gebruik van Landtgoed als locatie. Gastvrij, flexibel en goede kwaliteit zijn begrippen waar Monique en Wendy voor staan. Dat is, los van de geweldige omgeving, voor mij een belangrijke reden om hier veel te zijn met onze opdrachtgevers. Het is telkens weer mooi om te ervaren hoe mensen reageren als ze uit de comfortzone van kantoor, bij Landtgoed mogen zijn. Het werkt voor mij en voor mijn opdrachtgevers.

SmitDe Vries uit Raalte