Afscheidsceremonie

Neem afscheid van een dierbare op een aangename plek

Dichtbij de natuur afscheid nemen van een geliefde.

Afscheid nemen is moeilijk. In onze huiselijke sfeer wordt het afscheid op een veilige en vertrouwde manier beleefd en gevoeld. In samenwerking met de uitvaartbegeleid(st)er wordt alles tot in de puntjes verzorgd.

Onderstaande foto's zijn gemaakt door Fotografie Henny Temmink in samenwerking met Ellen Overmars Uitvaart. De foto's zijn met toestemming van de familie gebruikt. 

We bespreken graag met je hoe we jullie goed kunnen laten landen bij ons!

Referenties

Intiem, sfeervol, puur, sereen, persoonlijk, eigen en verzorgd Dit zijn woorden die passen bij een afscheid welke wij als team mogen begeleiden op deze unieke locatie. Het is fijn hoe er met ons mee wordt gedacht. We mogen hier flink ‘out of the box’ denken. Een afscheid midden in het bos, of juist bij de haard met een glas wijn. Een mooi en goed verzorgde catering hoort hier zeker bij en ook daar zijn ze hier op dit prachtige Landtgoed goed in. Maar de locatie is niet alleen bepalend, ook de gastdames Monique en Wendy zijn zeer behulpzaam, correct, vriendelijk en creatief. Een afscheid van een dierbaar persoon is altijd heel verdrietig, maar hoe fijn is het wanneer men toch met een glimlach kan terugkijken op een unieke ervaring welke de overledene veel eer heeft aangedaan.  

Team Ellen Overmars UItvaart

Met veel zorg en aandacht werd er een plek in het bos gecreëerd om een afscheidsdienst te houden. Het paste bij haar, ze hield van de natuur. Voor haar naasten was het heel fijn dat zij zelf konden meehelpen om die plek met elkaar in te richten, het was een stap in hun rouwproces. Voor mij, als ritueelbegeleider, was het een heel mooie ervaring. Meestal spreek ik in crematoria of uitvaartcentra. De sfeer op deze plek is heel anders; zo bijzonder en warm. Niet onbelangrijk: het geluidssysteem is erg goed, waardoor de sprekers goed te verstaan waren en de muziek mooi versterkt klonk. De locatie heeft een groot aandeel gehad in een onvergetelijk afscheid.

Willeke Kruise, Begeleiding bij Afscheid
- ACTUEEL -

Landtgoed in actie voor Oekraïne

Bij elke reservering stort Landtgoed € 25,00 op GIRO 555. Ook staat er een donatiebus bij de ingang van Landtgoed. Zo hopen we een kleine bijdrage te leveren aan de noodhulp in Oekraïne .

flyer actie oekraine