Vier je feest op onze feestlocatie in de Sallandse bossen, nabij Zwolle!

Vier je bijzondere momenten met familie en vrienden.

Op onze prachtige feestlocatie in Heino, nabij Zwolle, deel je mooie momenten met vrienden, familie of kennissen en geniet je zelf ook maximaal van een onvergetelijke dag. Landtgoed beschikt over meerdere zalen waar je in huiselijke sferen je verjaardag, jubileum of (bedrijfs)feest kunt vieren. Geniet van een lunch, high tea, uitbundige borrel, goedgevuld buffet of een live cooking buitenbarbecue. Het team van Landtgoed staat voor je klaar!

Een prachtige feestlocatie in de buurt van Zwolle

Als je een feestlocatie zoekt voor een onvergetelijke avond, zit je bij Landtgoed in Heino, nabij Zwolle, helemaal goed. Wij ontvangen jullie niet alleen in onze verschillende accomodaties maar verzien jullie ook nog eens van hapjes en drankjes en daarbij beschikken we ook over een groot buitengebied midden in de Sallandse bossen. Van bruiloften tot verjaardagsfeesten en van bedrijfsfeesten tot een barbecue met vrienden of familie; wij verzorgen jouw avond en de catering tot in de puntjes.

Bekijk onze foto’s voor een beter beeld van onze locatie

Ben je wellicht geïnteresseerd om onze feestlocatie in Heino, nabij Zwolle, te gebruiken voor een groot feest voor vrienden of familie? Bekijk dan de onderstaande fotogalerij en krijg een impressie van hoe jullie feest er uit kan komen te zien. Om de locatie te huren kun je het best even contact met ons opnemen door te bellen naar 0572-35 58 76 of een e-mail te sturen naar info@landtgoed.nl.

We bespreken graag met je hoe we jullie goed kunnen laten landen bij ons!

Referenties

Mijn zoon (met een verstandelijke beperking) heeft hier het feestje van het jaar gevierd met al zijn vrienden en familie! Genoeg ruimte om afstand te houden en toch gezellig bij elkaar. De locatie kon niet beter en de bediening was top! Dankjewel voor de prachtige middag!

Familie Bramer

Ik heb hier mijn verjaardag gevierd. Eerst zijn we begonnen met een lunch, daarna hebben we het Kronkelpad gedaan en we hebben afgesloten met een borrel met lekkere hapjes. Alles was goed geregeld, vriendelijke mensen en een leuke locatie. We hebben het allemaal erg naar ons zin gehad.

Familie Jonker

Wij hebben een super feest gehad bij Landtgoed! In 1 woord.... TOP!! Geweldige locatie, gezellig en vriendelijk personeel en fijne sfeer. Niets was teveel

Familie Smit
- ACTUEEL -

Landtgoed in actie voor Oekraïne

Bij elke reservering stort Landtgoed € 25,00 op GIRO 555. Ook staat er een donatiebus bij de ingang van Landtgoed. Zo hopen we een kleine bijdrage te leveren aan de noodhulp in Oekraïne .

flyer actie oekraine