Feest

Vier je feest in de Sallandse bossen!

Mooie momenten delen met vrienden, familie of kennissen en zelf ook maximaal genieten van een onvergetelijke dag? Landgoedt beschikt over meerdere zalen waar je in huiselijke sferen je verjaardag, jubileum of (bedrijfs)- feest kunt vieren. Geniet van een broodjeslunch, high tea, uitbundige borrel, goedgevuld buffet of live cooking buitenbarbecue. Het team van Landtgoed staat voor je klaar!

De onderstaande fotogallerij geeft een impressie van hoe jullie feest er uit kan komen te zien.  

We bespreken graag met je hoe we jullie goed kunnen laten landen bij ons!

Referenties

Mijn zoon (met een verstandelijke beperking) heeft hier het feestje van het jaar gevierd met al zijn vrienden en familie! Genoeg ruimte om afstand te houden en toch gezellig bij elkaar. De locatie kon niet beter en de bediening was top! Dankjewel voor de prachtige middag!

Familie Bramer

Ik heb hier mijn verjaardag gevierd. Eerst zijn we begonnen met een lunch, daarna hebben we het Kronkelpad gedaan en we hebben afgesloten met een borrel met lekkere hapjes. Alles was goed geregeld, vriendelijke mensen en een leuke locatie. We hebben het allemaal erg naar ons zin gehad.

Familie Jonker

Wij hebben een super feest gehad bij Landtgoed! In 1 woord.... TOP!! Geweldige locatie, gezellig en vriendelijk personeel en fijne sfeer. Niets was teveel

Familie Smit