Feest vieren bij Landtgoed

Vier je bijzondere momenten met familie en vrienden.

Wanneer je op zoek bent naar een unieke locatie waar je een onvergetelijk feest kunt vieren, dan ben je bij Landtgoed op de juiste plek! Op onze prachtige locatie in Heino, niet ver van Zwolle, deel je mooie momenten met vrienden, familie of kennissen en geniet je zelf ook van een mooie dag.

We verzorgen je verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest of andere feestdag tot in de puntjes. Dus je kunt ontspannen en maximaal genieten.

Landtgoed beschikt over een groot buitengebied midden in de Sallandse bossen. We hebben meerdere ruimtes waar je in huiselijke sfeer je verjaardag, jubileum of (bedrijfs)feest kunt vieren. Geniet van een lunch, theemoment, uitgebreide borrel, goedgevuld buffet of een live cooking buitenbarbecue. Het team van Landtgoed staat voor je klaar!

Uit liefde en met respect voor de natuur draaien we geen versterkte muziek (DJ of band) en we sluiten af om 22.00 uur. Achtergrondmuziek is geen probleem.

Bekijk onderstaande foto’s om een beeld te krijgen van hoe je feest er uit kan komen te zien bij Landtgoed.

Wil je meer weten over onze locatie en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Neem dan contact met ons op. We barsten van de creatieve ideeën en halen alles voor je uit de kast om je feest tot een groot succes te maken.

We bespreken graag met je hoe we jullie goed kunnen laten landen bij ons!

Referenties

Mijn zoon (met een verstandelijke beperking) heeft hier het feestje van het jaar gevierd met al zijn vrienden en familie! Genoeg ruimte om afstand te houden en toch gezellig bij elkaar. De locatie kon niet beter en de bediening was top! Dankjewel voor de prachtige middag!

Familie Bramer

Ik heb hier mijn verjaardag gevierd. Eerst zijn we begonnen met een lunch, daarna hebben we het Kronkelpad gedaan en we hebben afgesloten met een borrel met lekkere hapjes. Alles was goed geregeld, vriendelijke mensen en een leuke locatie. We hebben het allemaal erg naar ons zin gehad.

Familie Jonker

Wij hebben een super feest gehad bij Landtgoed!

In 1 woord.... TOP!! Geweldige locatie, gezellig en vriendelijk personeel en fijne sfeer. Niets was teveel

Familie Smit