Uitdagende activiteiten voor binnen en buiten

Ons bos van 7 ha. is een beleving op zich waarin je allerlei activiteiten vindt die vooral gebruikt worden voor teamuitjes, bedrijfsfeesten, vrienden- en vriendinnendagen.

Junglepad

Een bijzonder mooi actief parcours in het bos met een prachtige uitdaging, namelijk: samenwerken. Met je team klim je over obstakels en hindernissen en help je elkaar er doorheen. Als extra last draag je een houten balk met je mee. Lukt jullie het om deze houten balk het gehele parcours de grond niet te laten raken?

  • Deskundige begeleiding
  • Vanaf 15 personen
  • Sportieve kleding/schoeisel gewenst 

€ 18.00 p.p.

Klootschieten

Een mooie wandeling door het bos en ondertussen proberen een "kloot” in zo min mogelijk worpen hetzelfde parcours te laten afleggen. 

  • Incl. gevulde kruiwagen met (alcoholische) versnaperingen

€ 7.00 p.p. / € 10.00 p.p.

Kronkelpad & Bushtrail

Escape-paden door het bos met maffe opdrachten en raadsels. Denken en doen volgen elkaar op. Uiteindelijk zorgen 3 getallen voor de juiste sleutelcombinatie aan het eind van het parcours. 1 ding is zeker… je kunt het niet alleen! Lukt jullie het om te ontsnappen? 

  • Licht fysiek
  • Met deskundige begeleiding, vanaf 15 personen: €18,00 p.p.
  • Selfsupporting: €13,50 p.p.

Oma's Kastje & Boswachterskastje 

Een Escape-kast! Verrassend, uitdagend en zeker uniek. Gebaseerd op de populaire Escape Room-spellen. Durf je de uitdaging samen aan? 

  • Groep tot 15 personen: € 13,50 p.p. 
  • Inclusief 2 uren drankarrangement en lekkers: € 24,95 p.p 

 PUB QUIZ 


Compleet verzorgde pubquiz, 2,5 uur € 250,-
Daag je collega's, vrienden en of familie uit met deze interactieve en super gezellige Landtgoed pubquiz!!

ONTSPANNINGCIRCEL LANDTGOED ( kostenloos)

Onze nieuwste aanwiinst;  " de ontspanningscircel"  Gooi al je stress uit je lijf door deze circel te doorlopen. Op de borden staat de precies wat je moet doen voor een complete ontspanning. Iedereen kan het, kwestie van DOEN! 

We bespreken graag met je hoe we jullie goed kunnen laten landen bij ons!

- ACTUEEL -

Landtgoed in actie voor Oekraïne

Bij elke reservering stort Landtgoed € 25,00 op GIRO 555. Ook staat er een donatiebus bij de ingang van Landtgoed. Zo hopen we een kleine bijdrage te leveren aan de noodhulp in Oekraïne .

flyer actie oekraine