Uitdagende activiteiten voor binnen en buiten

Ons eigen 7 hectare bos leent zich uitstekend voor activiteiten voor teamuitjes, bedrijfsfeesten, vrienden- en vriendinnendagen.

Junglepad

Een actief parcours in het bos met een prachtige uitdaging: samenwerken. Klim met je team over obstakels en hindernissen en help elkaar er doorheen. Als extra last draag je een houten balk met je mee. Lukt het jullie team om deze houten balk het hele parcours de grond niet te laten raken? Je wordt deskundig begeleid. Het Junglepad is beschikbaar vanaf 15 personen. Sportieve kleding en schoenen zijn aan te bevelen. De kosten zijn € 18,00 per persoon.

Klootschieten

Een mooie wandeling door het bos waarbij je een 'kloot' in zo min mogelijk worpen hetzelfde parcours laat afleggen. Je krijgt een goed gevulde kruiwagen met (alcoholische) versnaperingen mee! De kosten liggen tussen de € 7.00 en € 10.00 per persoon.

Kronkelpad & Bushtrail

Escape-paden door het bos met maffe opdrachten en raadsels. Denken en doen wisselen elkaar af. Uiteindelijk geven 3 getallen de juiste sleutelcombinatie aan het eind van het parcours. Eén ding is zeker: Je kunt het niet alleen! Lukt het jullie om te ontsnappen? We noemen deze uitdaging 'Licht fysiek'. Doe je het 'self-suporting' dan betaal je € 13,50 per persoon. Wil je liever deskundig begeleid worden dan zijn de kosten € 18,00 per persoon.

Oma's Kastje & Boswachterskastje

Een escape-kast! Verrassend, uitdagend en uniek. Gebaseerd op de populaire Escape Room-spellen. Durf je de uitdaging samen aan te gaan? Je kunt dit doen met een groep tot 15 personen. Je betaal je € 13,50 per persoon voor deze activiteit.

Pub Quiz

Daag je collega's, vrienden en of familie uit met onze interactieve en super gezellige Landtgoed pubquiz! Compleet verzorgd, 2,5 uur voor € 250,00.

Ontspanningscirkel Landtgoed (gratis)

Onze nieuwste aanwinst: De 'ontspanningscirkel'. Gooi al je stress uit je lijf door deze cirkel te doorlopen. Op de borden staat de precies wat je moet doen voor een complete ontspanning. Iedereen kan het, gewoon doen!

We bespreken graag met je hoe we jullie goed kunnen laten landen bij ons!