Uitdagende activiteiten voor binnen en buiten

Ons eigen 7 hectare bos leent zich uitstekend voor activiteiten voor teamuitjes, bedrijfsfeesten, vrienden- en vriendinnendagen.

Klootschieten

Een mooie wandeling door het bos waarbij je een 'kloot' in zo min mogelijk worpen hetzelfde parcours laat afleggen. Je krijgt een goed gevulde kruiwagen met (alcoholische) versnaperingen mee! De kosten liggen tussen de € 7.00 en € 10.00 per persoon.

Kronkelpad & Bushtrail

Escape-paden door het bos met maffe opdrachten en raadsels. Denken en doen wisselen elkaar af. Uiteindelijk geven 3 getallen de juiste sleutelcombinatie aan het eind van het parcours. Eén ding is zeker: Je kunt het niet alleen! Lukt het jullie om te ontsnappen? We noemen deze uitdaging 'Licht fysiek'. Doe je het 'self-supporting' dan betaal je € 10,00 per persoon. Wil je liever deskundig begeleid worden dan zijn de kosten € 18,00 per persoon.

Pub Quiz

Daag je collega's, vrienden en/of familie uit met een van onze interactieve quizzen (denk aan een muziek quiz , een pubquiz,  nostalgie quiz of een familiequiz). Deze is op aanvraag. De prijs is eenmalig € 100,-

Ontspanningscirkel Landtgoed (gratis)

Onze nieuwste aanwinst: De 'ontspanningscirkel'. Gooi al je stress uit je lijf door deze cirkel te doorlopen. Op de borden staat de precies wat je moet doen voor een complete ontspanning. Iedereen kan het, gewoon doen!

We bespreken graag met je hoe we jullie goed kunnen laten landen bij ons!