Zeg 'Ja!' tegen elkaar op ons Landtgoed!

Zeg 'Ja!' tegen elkaar op ons Landtgoed!

Dromen jullie van een bruiloft op een van de prachtige trouwlocaties in de omgeving van Zwolle? Samen een dag beleven met al jullie vrienden en familie op een unieke buitenplek omringd door bos? Dan is Landtgoed in Heino iets voor jullie! De ceremonie vindt plaats midden in de Sallandse bossen en bij minder mooi weer binnen onder de grote boom in de sfeervol ingerichte Berkenzaal.

Trouwen op een van mooiste trouwlocaties van regio Zwolle

Willen jullie graag trouwen op een van de mooiste trouwlocaties en feestlocaties van regio Zwolle en misschien zelfs wel van heel Nederland? Bij Landtgoed trouw je midden in de natuur! De trouwambtenaar en de bode komen graag langs om het huwelijk te voltrekken. Het totale plaatje wordt geheel gedecoreerd volgens eigen stijl door de eigenaressen Wendy en Monique. Heb je daarnaast nog specifieke wensen voor jouw bruiloft of de catering? Dan houden we hier natuurlijk graag rekening mee.

Vraag naar de mogelijkheden voor een prachtige bruiloft

Bij Landtgoed in Heino, nabij Zwolle, vind je een van de meest originele trouwlocaties van het land. De mogelijkheden zijn bovendien eindeloos. Wil je graag jouw bruiloft bij ons in Heino organiseren? Neem dan contact met ons op via 0572-35 58 76 of info@landtgoed.nl voor het huren van de locatie. De onderstaande fotogalerij geeft een impressie van hoe jullie bruiloft eruit kan komen te zien.

Trouwen in Coronatijd bij Landtgoed

 

Gratis trouwkrant

Landtgoed trouwkrant!

Onze unieke trouwkrant geeft je een duidelijke impressie van hoe jullie trouwdag er bij Landtgoed uit kan zien. Dus heb je trouwplannen? Dan zal deze trouwkrant je zeker inspireren. 

Gratis trouwkrant

We bespreken graag met je hoe we jullie goed kunnen laten landen bij ons!

Referenties

Wij zijn getrouwd bij Landtgoed. Ondanks de gigantische regen stonden Monique en Wendy al klaar met paraplu’s om de gasten zo droog mogelijk te ontvangen, super lief! Na een telefoontje was de jachthut ook al klaar gemaakt om foto’s maken. Hierdoor konden we toch al foto’s maken terwijl het regende. Gelukkig was het daarna droog en zijn we alsnog het bos in gegaan voor verdere foto’s. Heerlijk eten via de cateraar! En uiteindelijk een super mooie ceremonie binnen! De borrel en het feest daarna waren ook top! Al met al kijken we terug op een prachtige dag!  

Bruidspaar Driel

We zijn nog stil van onze magische trouwdag! Wat hebben we een fantastisch feest gehad, we zijn nog zo aan het nagenieten van ieder detail. Het is moeilijk om er woorden aan te geven. We zouden alles zo weer doen. Als je dus een persoonlijke, speciale en warme locatie zoekt voor een feest, dan ben je hier aan het juiste adres! Ook binnen is het prachtig en het bevat zoveel sfeer! Wat zijn we blij dat we dit pareltje hebben gevonden.

Bruidspaar Graaf

We hebben echt een prachtige trouwdag gehad bij Landtgoed! Alles was tot in de puntjes verzorgd! Een hele sfeervolle, gezellige, huiselijke en vooral originele locatie. De ceremonie was heel intiem, informeel en sfeervol. Wij wilden liever geen receptie-gevoel met statige tafels en stoelen, en dan moet je echt hier zijn. Binnen zijn overal leuke verschillende zitjes met veel natuurlijke materialen en gezellige kaarsen, en buiten is een ruime overdekte veranda met vuurkachels! 

Bruidspaar Zwaan
- ACTUEEL -

Landtgoed in actie voor Oekraïne

Bij elke reservering stort Landtgoed € 25,00 op GIRO 555. Ook staat er een donatiebus bij de ingang van Landtgoed. Zo hopen we een kleine bijdrage te leveren aan de noodhulp in Oekraïne .

flyer actie oekraine