Trouwen

Zeg 'Ja!' tegen elkaar op ons Landtgoed!

Dromen jullie van een bruiloft….? Samen een dag beleven met al jullie vrienden en familie op een unieke buitenplek omringd door bos? Dan is Landtgoed iets voor jullie! De ceremonie vindt romantisch plaats midden in de Sallandse bossen en bij minder mooi weer binnen onder de grote boom in de sfeervol ingerichte Berkenzaal.

De trouwambtenaar en de bode komen graag om het huwelijk te voltrekken. Het totale plaatje is geheel en top gedecoreerd volgens eigen stijl door de eigenaressen Wendy en Monique.

De onderstaande foto gallerij geeft een impressie van hoe jullie bruiloft er uit kan komen te zien. 

 

We bespreken graag met je hoe we jullie goed kunnen laten landen bij ons!

Referenties

Wij zijn getrouwd bij Landtgoed. Ondanks de gigantische regen stonden Monique en Wendy al klaar met paraplu’s om de gasten zo droog mogelijk te ontvangen, super lief! Na een telefoontje was de jachthut ook al klaar gemaakt om foto’s maken. Hierdoor konden we toch al foto’s maken terwijl het regende. Gelukkig was het daarna droog en zijn we alsnog het bos in gegaan voor verdere foto’s. Heerlijk eten via de cateraar! En uiteindelijk een super mooie ceremonie binnen! De borrel en het feest daarna waren ook top! Al met al kijken we terug op een prachtige dag!  

Bruidspaar Driel

We zijn nog stil van onze magische trouwdag! Wat hebben we een fantastisch feest gehad, we zijn nog zo aan het nagenieten van ieder detail. Het is moeilijk om er woorden aan te geven. We zouden alles zo weer doen. Als je dus een persoonlijke, speciale en warme locatie zoekt voor een feest, dan ben je hier aan het juiste adres! Ook binnen is het prachtig en het bevat zoveel sfeer! Wat zijn we blij dat we dit pareltje hebben gevonden.

Bruidspaar Graaf

We hebben echt een prachtige trouwdag gehad bij Landtgoed! Alles was tot in de puntjes verzorgd! Een hele sfeervolle, gezellige, huiselijke en vooral originele locatie. De ceremonie was heel intiem, informeel en sfeervol. Wij wilden liever geen receptie-gevoel met statige tafels en stoelen, en dan moet je echt hier zijn. Binnen zijn overal leuke verschillende zitjes met veel natuurlijke materialen en gezellige kaarsen, en buiten is een ruime overdekte veranda met vuurkachels! 

Bruidspaar Zwaan