Trouwen bij Landtgoed

Trouwen bij Landtgoed

Zeg 'Ja!' tegen elkaar op ons Landtgoed!

Zoeken jullie een prachtige, originele trouwlocatie in de omgeving van Zwolle? Willen jullie met vrienden en familie jullie huwelijk starten op een unieke buitenplek omringd door bos? Dan is Landtgoed in Heino wat jullie zoeken!

De trouwceremonie vindt midden in het bos plaats. Of, bij minder mooi weer, zeggen jullie 'ja' tegen elkaar onder de grote boom in de sfeervol ingerichte Berkenzaal. De trouwambtenaar en de bode komen naar Landtgoed om jullie huwelijk te voltrekken. Daarna genieten van en met elkaar onder het genot van hapjes en drankjes. Ontspannen dineren met jullie daggasten en een avondfeest met sfeervol akoestische of achtergrondmuziek. 

Uit liefde en met respect voor de natuur draaien we geen versterkte muziek (DJ of band) en we sluiten af om 22.00 uur. Achtergrondmuziek is geen probleem.

Monique en Wendy - de eigenaressen - zorgen ervoor dat de locatie prachtig en stijlvol is gedecoreerd. Hebben jullie specifieke wensen voor jullie bruiloft of de catering? Dan houden we daar natuurlijk rekening mee. We hebben veel mogelijkheden en originele ideeën om jullie trouwdag tot een groot succes te maken.

De onderstaande fotogalerij geeft een impressie van hoe jullie bruiloft er uit kan komen te zien.

Willen jullie overleggen over de mogelijkheden en de kosten om op Landtgoed een originele bruiloft te organiseren? Neem dan contact met ons. Of vraag eerst de gratis trouwkrant aan met inspirerende en praktische informatie over trouwen op Landtgoed.

Gratis trouwkrant

Landtgoed trouwkrant!

Onze unieke trouwkrant geeft je een duidelijke impressie van hoe jullie trouwdag er bij Landtgoed uit kan zien. Dus heb je trouwplannen? Dan zal deze trouwkrant je zeker inspireren. 

Gratis trouwkrant

We bespreken graag met je hoe we jullie goed kunnen laten landen bij ons!

Referenties

Wij zijn getrouwd bij Landtgoed. Ondanks de gigantische regen stonden Monique en Wendy al klaar met paraplu’s om de gasten zo droog mogelijk te ontvangen, super lief! Na een telefoontje was de jachthut ook al klaar gemaakt om foto’s maken. Hierdoor konden we toch al foto’s maken terwijl het regende. Gelukkig was het daarna droog en zijn we alsnog het bos in gegaan voor verdere foto’s. Heerlijk eten via de cateraar! En uiteindelijk een super mooie ceremonie binnen! De borrel en het feest daarna waren ook top! Al met al kijken we terug op een prachtige dag!

Bruidspaar Driel

We zijn nog stil van onze magische trouwdag!
Wat hebben we een fantastisch feest gehad, we zijn nog zo aan het nagenieten van ieder detail.
Het is moeilijk om er woorden aan te geven.

We zouden alles zo weer doen.
Als je dus een persoonlijke, speciale en warme locatie zoekt voor een feest, dan ben je hier aan het juiste adres! Ook binnen is het prachtig en het bevat zoveel sfeer! Wat zijn we blij dat we dit pareltje hebben gevonden.

Bruidspaar Graaf

We hebben echt een prachtige trouwdag gehad bij Landtgoed! Alles was tot in de puntjes verzorgd! Een hele sfeervolle, gezellige, huiselijke en vooral originele locatie. De ceremonie was heel intiem, informeel en sfeervol. Wij wilden liever geen receptie-gevoel met statige tafels en stoelen, en dan moet je echt hier zijn. Binnen zijn overal leuke verschillende zitjes met veel natuurlijke materialen en gezellige kaarsen, en buiten is een ruime overdekte veranda met vuurkachels! 

Bruidspaar Zwaan