Landtgoed - catering

Catering by Erwin

De lunches, diners en borrelhapjes bij Landtgoed worden met zorg bereid door het team van Catering by Erwin. Catering by Erwin heeft ruim 25 jaar ervaring en is gevestigd in Lemelerveld. Passie voor koken en liefde voor het vak is de basis achter Catering by Erwin.

Erwin aan het woord:

" Het is prachtig om een stuk beleving bij de gasten te creeren door live cooking in onze mobiele buitenkeuken of het bereiden van gerechten op de Ofyr, smoker en Zuid Afrikaanse Braai. 

Daarnaast verzorgen wij met ons team smaakvolle buffetten en, indien gewenst, een uitgeserveerd diner. Ook de lunches, amuses en tapasplanken worden door ons samengesteld. We hebben een zeer divers aanbod: van Hollandse gerechten tot Spaanse gerechten ( bv Tapas) en alles wat daar tussenin zit. Een combinatie van buffetten of een speciaal gerecht is geen probleem. Op deze manier leveren we maatwerk. Elk jaar wordt de menukaart afgestemd op innovaties en nieuwe trends. Wat een paar jaar geleden nog een uitzondering was, zoals vegetarische dieetwens, is nu een vast onderdeel in de opbouw van de bufetten.  

Blij verrassen, daar is het ons team altijd om te doen. We willen ervoor zorgen dat de gasten iets unieks beleven. Dit doen we door continu te werken aan innovaties op het gebied van catering, smaak, presentatie en beleving. Daarnaast verdiepen we ons in de wensen en behoeften van de gasten. Het gaat om jullie! Gasten proeven en beleven de pure smaak van onze gerechten en ervaren een sfeer wat helemaal past in het totaalplaatje. En misschien wel het belangrijkste..... je voelt je optimaal gast!" 

De wisselende menukaart kun je eenvoudig online aanvagen

 

Catering menukaart Menukaart aanvragen

We bespreken graag met je hoe we jullie goed kunnen laten landen bij ons!

- ACTUEEL -

Landtgoed in actie voor Oekraïne

Bij elke reservering stort Landtgoed € 25,00 op GIRO 555. Ook staat er een donatiebus bij de ingang van Landtgoed. Zo hopen we een kleine bijdrage te leveren aan de noodhulp in Oekraïne .

flyer actie oekraine