Catering by Erwin

Diners, lunches, buffetten en borrelhapjes worden bij Landtgoed met zorg bereid door het team van Catering by Erwin uit Lemelerveld. Al meer dan 25 jaar legt Erwin zijn liefde voor het vak en passie voor koken in de heerlijke gerechten die hij en zijn team bereiden.

Erwin: "Het is prachtig om te zien hoe gasten genieten van live cooking in onze mobiele buitenkeuken of het bereiden van gerechten op de Ofyr, smoker en Zuid Afrikaanse Braai. Maar ook onze buffetten of een uitgeserveerd diner vallen erg in de smaak. Daarnaast worden lunches, amuses en tapasplanken door ons met liefde en aandacht samengesteld.

We hebben een zeer divers aanbod, waarbij een combinatie van buffetten of een exclusief gerecht ook mogelijk is. We leveren graag maatwerk. Elk jaar stemmen we de menukaart af op innovaties en nieuwe trends.

We willen ervoor zorgen dat de gasten iets unieks beleven. Door innovaties op het gebied van catering, smaak, presentatie en beleving. Daarnaast verdiepen we ons in de wensen en behoeften van de gasten. Het gaat om hen! Gasten proeven de pure smaak van onze gerechten en beleven de sfeer er omheen. 'Blij verrassen' noemen we dat. En misschien wel het belangrijkste: Hij of zij voelt zich optimaal gast!"

De wisselende menukaart kun je eenvoudig online aanvagen

Catering menukaart Menukaart aanvragen

We bespreken graag met je hoe we jullie goed kunnen laten landen bij ons!