Trainen & coachen bij Landtgoed? Dat landt zeker goed!

Team- of talentontwikkeling op een prachtige locatie in de natuur.

Met een training in team- of talentontwikkeling creëer je een betere band tussen jouw collega’s en zorg je voor een beter inzicht in ieders eigen kwaliteiten. Bij Landtgoed in Heino, nabij Zwolle, is het mogelijk om een training in team- of talentontwikkeling te doen op een prachtige locatie in de natuur. Wij verzorgen alles tot in de puntjes voor een onvergetelijke en inspiratievolle middag.

Een ervaren coach bij de training in team- of talentontwikkeling nabij Zwolle

Als je bij Landtgoed in Heino zelf een training wilt leiden op het gebied van team- of talentontwikkeling, kun je als trainer/coach natuurlijk bij ons terecht voor het gebruik van de locatie. Daarnaast hebben wij zelf ook een aantal toptrainers/coaches aan boord die zich onder andere richten op de volgende ontwikkelgebieden:

  • Leiderschapsontwikkeling
  • Teambuilding & teamontwikkeling
  • Ervaringsleren (leren door doen)
  • Personal coaching
  • Bikkel & Ontwikkel-tochten

Onze trainers/coaches zijn Peter Oude Vrielink en Rob Masseling. Wil je graag een van deze ervaren coaches de training laten verzorgen? Laat het ons weten en wij bespreken graag met jou wat er mogelijk is.

Ontdek de mogelijkheden van onze locatie

Bij Landtgoed heb je veel verschillende mogelijkheden. Wij hebben zowel buiten als binnen een prachtige locatie. Hierdoor is ons terrein niet alleen geschikt voor trainingen en coachingsessies, maar bijvoorbeeld ook voor trouwfeesten, zakelijke lunches of vergaderingen. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen of wil je direct onze locatie huren voor een training op het gebied van team- of talentontwikkeling? Neem dan contact met ons op via 0572-35 58 76 of info@landtgoed.nl.

 

We bespreken graag met je hoe we jullie goed kunnen laten landen bij ons!

Referenties

Als trainer timmer ik al ruim 20 jaar aan de weg. Ik ben steeds weer op zoek naar de juiste didactische werkvorm maar vooral naar de perfecte leeromgeving. De leeromgeving zegt namelijk veel over de kwaliteit en transfer van (mijn) trainingen. Wat blijft er echt hangen? Dat is voor mij steeds weer een de cruciale vraag. Maar nu heb ik het gevonden. Waar landt het echt goed? Bij Landtgoed!  Echt een prachtige locatie waar je als trainer helemaal los kunt. De accommodatie is op zich al fantastisch, maar de ruim 8 hectare bos biedt legio mogelijkheden voor ontdekkend leren en ervaringsleren. Wat een heerlijke plek! Iedereen voelt zich direct thuis en op zijn/haar gemak. Een betere mindset voor je training is er niet. Alle faciliteiten zijn voorhanden, maar de kers op de taart is wel de aandacht en service van het personeel. In 1 woord grandioos!

HRD Experts uit Zwolle

Als het ergens goed landt, dan is het wel bij Landtgoed. Als trainer kom ik al sinds jaar en dag bij deze bijzondere locatie. Op het moment dat je de parkeerplaats oprijdt, stap je binnen in een wereld van rust en ruimte. Je voelt je ontspannen en krijgt het idee van: “Dit kan niet meer misgaan vandaag”. De ideale randvoorwaarden voor een geslaagde training. Doordat je bij Landtgoed gelijk je authentieke zelf kan zijn, is dit voor mij de perfecte leeromgeving om individuen en teams naar een hoger niveau te trainen/coachen. Enorme pré aan Landtgoed is niet alleen de Berkenzaal, maar vooral de mogelijkheden om buiten in het bos gebruik te maken van actieve werkvormen waarbij actie en reflectie elkaar afwisselen. Kortom, Landtgoed is voor mij de plek om het hoofd, hart en lichaam bij elkaar te brengen. Fantastisch!

Train met Peter uit Marienheem
- ACTUEEL -

Landtgoed in actie voor Oekraïne

Bij elke reservering stort Landtgoed € 25,00 op GIRO 555. Ook staat er een donatiebus bij de ingang van Landtgoed. Zo hopen we een kleine bijdrage te leveren aan de noodhulp in Oekraïne .

flyer actie oekraine