Teambuilding bij Landtgoed

Team- of talentontwikkeling op een prachtige locatie in de natuur.

Met een training in team- of talentontwikkeling creëer je een betere band tussen collega’s en zorg je voor een meer inzicht in persoonlijke kwaliteiten. Bij Landtgoed in Heino, vlakbij Zwolle, kan dit gedaan worden op een prachtige locatie in de natuur. Zowel binnen als in de buitenlucht. Wij verzorgen alles tot in de puntjes zodat jullie een onvergetelijke en inspiratievolle sessie kunnen meemaken.

Trainers/coaches kunnen gebruik maken van onze locatie en faciliteiten om hun groepen te begeleiden. Als groep kun je gebruik maken van onze eigen trainers Peter Oude Vrielink en Rob Masseling. Zij hebben ruime ervaring en verzorgen deze diensten voor jullie:

  • Leiderschapsontwikkeling
  • Teambuilding & teamontwikkeling
  • Ervaringsleren (leren door doen)
  • Personal coaching
  • Bikkel & Ontwikkel-tochten

Ben je er klaar voor om op Landtgoed te gaan werken aan ontwikkeling? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Landtgoed is een toplocatie voor trainingen en coachingsessies &  vergaderingen

We bespreken graag met je hoe we jullie goed kunnen laten landen bij ons!

Referenties

Als trainer timmer ik al ruim 20 jaar aan de weg. Ik ben steeds weer op zoek naar de juiste didactische werkvorm maar vooral naar de perfecte leeromgeving. De leeromgeving zegt namelijk veel over de kwaliteit en transfer van (mijn) trainingen. Wat blijft er echt hangen? Dat is voor mij steeds weer een de cruciale vraag.

Maar nu heb ik het gevonden. Waar landt het echt goed? Bij Landtgoed!  Echt een prachtige locatie waar je als trainer helemaal los kunt. De accommodatie is op zich al fantastisch, maar de ruim 8 hectare bos biedt legio mogelijkheden voor ontdekkend leren en ervaringsleren. Wat een heerlijke plek!

Iedereen voelt zich direct thuis en op zijn/haar gemak. Een betere mindset voor je training is er niet. Alle faciliteiten zijn voorhanden, maar de kers op de taart is wel de aandacht en service van het personeel. In 1 woord grandioos!

HRD Experts uit Zwolle

Als het ergens goed landt, dan is het wel bij Landtgoed. Als trainer kom ik al sinds jaar en dag bij deze bijzondere locatie. Op het moment dat je de parkeerplaats oprijdt, stap je binnen in een wereld van rust en ruimte. Je voelt je ontspannen en krijgt het idee van: “Dit kan niet meer misgaan vandaag”. De ideale randvoorwaarden voor een geslaagde training. Doordat je bij Landtgoed gelijk je authentieke zelf kan zijn, is dit voor mij de perfecte leeromgeving om individuen en teams naar een hoger niveau te trainen/coachen. Enorme pré aan Landtgoed is niet alleen de Berkenzaal, maar vooral de mogelijkheden om buiten in het bos gebruik te maken van actieve werkvormen waarbij actie en reflectie elkaar afwisselen. Kortom, Landtgoed is voor mij de plek om het hoofd, hart en lichaam bij elkaar te brengen. Fantastisch!

Train met Peter uit Marienheem