Team- en talentontwikkeling

Trainen & coachen bij Landtgoed? Dat landt zeker goed!

Je kunt bij ons als trainer/coach natuurlijk terecht voor gebruik van onze locatie, maar wij hebben zelf ook een aantal toptrainers/coaches aan boord die zich onder andere richten op de volgende ontwikkelgebieden:

  1. Leiderschapsontwikkeling
  2. Teambuilding & teamontwikkeling
  3. Ervaringsleren (leren door doen)
  4. Personal coaching
  5. Bikkel & Ontwikkel-tochten

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Onze trainers/coaches: Peter Oude Vrielink en Rob Masseling

We bespreken graag met je hoe we jullie goed kunnen laten landen bij ons!

Referenties

Als trainer timmer ik al ruim 20 jaar aan de weg. Ik ben steeds weer op zoek naar de juiste didactische werkvorm maar vooral naar de perfecte leeromgeving. De leeromgeving zegt namelijk veel over de kwaliteit en transfer van (mijn) trainingen. Wat blijft er echt hangen? Dat is voor mij steeds weer een de cruciale vraag. Maar nu heb ik het gevonden. Waar landt het echt goed? Bij Landtgoed!  Echt een prachtige locatie waar je als trainer helemaal los kunt. De accommodatie is op zich al fantastisch, maar de ruim 8 hectare bos biedt legio mogelijkheden voor ontdekkend leren en ervaringsleren. Wat een heerlijke plek! Iedereen voelt zich direct thuis en op zijn/haar gemak. Een betere mindset voor je training is er niet. Alle faciliteiten zijn voorhanden, maar de kers op de taart is wel de aandacht en service van het personeel. In 1 woord grandioos!

HRD Experts uit Zwolle

Als het ergens goed landt, dan is het wel bij Landtgoed. Als trainer kom ik al sinds jaar en dag bij deze bijzondere locatie. Op het moment dat je de parkeerplaats oprijdt, stap je binnen in een wereld van rust en ruimte. Je voelt je ontspannen en krijgt het idee van: “Dit kan niet meer misgaan vandaag”. De ideale randvoorwaarden voor een geslaagde training. Doordat je bij Landtgoed gelijk je authentieke zelf kan zijn, is dit voor mij de perfecte leeromgeving om individuen en teams naar een hoger niveau te trainen/coachen. Enorme pré aan Landtgoed is niet alleen de Berkenzaal, maar vooral de mogelijkheden om buiten in het bos gebruik te maken van actieve werkvormen waarbij actie en reflectie elkaar afwisselen. Kortom, Landtgoed is voor mij de plek om het hoofd, hart en lichaam bij elkaar te brengen. Fantastisch!

Train met Peter uit Marienheem