Jachthut

Max 15 personen

Altijd al willen vergaderen in een jachthut? Dat kan bij ons! Onze jachthut staat tegen de bosrand en heeft een terras met groot veld als uitzicht. Inspiratie genoeg. De houtkachel midden in de ruimte zorgt voor een aangename warmte. In de ruimte staan diverse tafels en stoelen en met ook een heerlijke loungebank. 

Jullie eigen koffiemachine zorgt ervoor dat je elk moment kan genieten van je eigen verse latte machiatto, cappuccino, cafe crème, espresso en natuurlijk voor de thee liefhebbers verse theesoorten. In de middag zorgt onze cateraar voor een passende lunch, tapasplank en of diner ( vanaf 20 personen)

Wil je een speciale vergaderopstelling? Geen probleem. Laat het ons weten en het staat voor jullie klaar.

Natuurlijk ontbreekt het niet aan een verrijdbare TV scherm met HDMI kabel, flipovers, pennen, blocnotes en een watertap.

We bespreken graag met je hoe we jullie goed kunnen laten landen bij ons!

Referenties

Inmiddels ben ik al enige jaren heel graag te gast bij Landtgoed. De rustige omgeving, de prachtig ingerichte ruimtes en het gastvrije karakter van het personeel zorgen voor een ontspannen setting waarin wij met onze mensen ideaal kunnen werken!

Faasen Training & Coaching uit Zwolle

Vanaf moment één dat je het terrein op loopt bij Landtgoed proef je de gastvrijheid van deze fantastische locatie. De rust, de sfeervolle aankleding en het altijd vriendelijke en warme welkom maken deze plek uniek. Wij als bedrijf organiseren hier meerdere malen per jaar ons kwartaaloverleg. De informele setting en de natuurlijke ruimte rondom de locatie zorgen ervoor dat je als team echt even uit je dagelijkse bubbel komt. En wanneer je daarna ook nog eens in de watten gelegd wordt met een uitgebreide en heerlijke lunch, kan je weer vol energie aan de slag! Niet voor niets organiseren wij ook onze jaarlijkse BBQ bij Landtgoed, zodat de kids lekker het bos in kunnen en de ouders kunnen genieten van de super verzorgde BBQ. Een aanrader en een pareltje in de omgeving!

PCA Mobile

Als trainer en coach maak ik graag gebruik van mijn thuislocatie Landtgoed. De omgeving, de sfeer en de natuur zorgt ervoor dat ik snel met de mensen tot de kern kom. Ik maak gebruik van alle elementen in het bos zodat ik dat als metafoor kan gebruiken in mijn training en coaching. Tevens zorgen Wendy en Monique ervoor dat het mij en mijn cursisten aan niets ontbreekt. Ik kom heel graag bij Landtgoed!

TrainmetPeter