Landtgoed - Strippenkaart

Strippenkaart

Juist nu kun je bij ons goed terecht voor een meeting/vergadering!

Samen vergaderen? Dat kan bij ons in de Berkenzaal volledig Coronaproof!
Trainen… een idee om je training in deze tijd anders in te richten? De gehele dag training in een zaal is in deze coronatijd niet altijd gewenst. Ga met de groep op pad en zorg dat men in beweging en in de buitenlucht blijft. Dit zorgt voor een frisse open blik en een creatief brein. Landtgoed biedt een zuurstofrijke omgeving middenin de bossen. En daarbij hebben we diverse overdekte brainstormplekken in het bos… voor een break onderweg met koffie of lunch.

Kom ook dit najaar bij ons!

Vraag naar de mogelijkheden omtrent een ‘vergader-strippenkaart' en profiteer van een mooie korting. We gaan graag een samenwerkingsverband met je aan!

10x Vergaderstrippenkaart

Je ontvangt bij de start een vergaderstrippenkaart voor 1 jaar om 10x een gehele dag te vergaderen. Jullie ontvangen hierin een korting van 20%. De zaalhuurkosten voor 10x een gehele dag vergaderen bedragen € 3200,- ipv € 4000,- (incl. BTW) Deze kosten dienen vooraf te worden voldaan. De cateringkosten worden na elke training/vergadering in rekening gebracht.

20x Vergaderstrippenkaart

Je ontvangt bij de start een vergaderstrippenkaart voor 1 jaar om 20x een gehele dag te vergaderen. Jullie ontvangen hierin een korting van 25%. De zaalhuurkosten voor 20x een gehele dag vergaderen bedragen € 6000,- ipv € 8000,- (incl. BTW) Deze kosten dienen vooraf te worden voldaan. De cateringkosten worden na elke training/vergadering in rekening gebracht.

Referenties

Inmiddels ben ik al enige jaren heel graag te gast bij Landtgoed. De rustige omgeving, de prachtig ingerichte ruimtes en het gastvrije karakter van het personeel zorgen voor een ontspannen setting waarin wij met onze mensen ideaal kunnen werken!

Faasen Training & Coaching uit Zwolle

Vanaf moment één dat je het terrein op loopt bij Landtgoed proef je de gastvrijheid van deze fantastische locatie. De rust, de sfeervolle aankleding en het altijd vriendelijke en warme welkom maken deze plek uniek. Wij als bedrijf organiseren hier meerdere malen per jaar ons kwartaaloverleg. De informele setting en de natuurlijke ruimte rondom de locatie zorgen ervoor dat je als team echt even uit je dagelijkse bubbel komt. En wanneer je daarna ook nog eens in de watten gelegd wordt met een uitgebreide en heerlijke lunch, kan je weer vol energie aan de slag! Niet voor niets organiseren wij ook onze jaarlijkse BBQ bij Landtgoed, zodat de kids lekker het bos in kunnen en de ouders kunnen genieten van de super verzorgde BBQ. Een aanrader en een pareltje in de omgeving!

PCA Mobile

Als trainer en coach van verandertrajecten binnen bedrijven maak ik met grote regelmaat gebruik van Landtgoed als locatie. Gastvrij, flexibel en goede kwaliteit zijn begrippen waar Monique en Wendy voor staan. Dat is, los van de geweldige omgeving, voor mij een belangrijke reden om hier veel te zijn met onze opdrachtgevers. Het is telkens weer mooi om te ervaren hoe mensen reageren als ze uit de comfortzone van kantoor, bij Landtgoed mogen zijn. Het werkt voor mij en voor mijn opdrachtgevers.

SmitDe Vries uit Raalte