Weideplek

Max 15 personen

Onze weideplek is de ruimte in de achterkamer. Een ruimte met Schotse hooglanders. In deze ruimte staan verschillende tafels met stoelen en een bankstel. De buiten (terras) ruimte bevindt zich midden in het bos tegenover de hoofdlocatie. Hier kan je onder de overkapping of buiten onder de stretchtent zitten en genieten van de eekhoorntjes in de bomen. 

Jullie eigen koffiemachine zorgt ervoor dat je elk moment kan genieten van je eigen verse latte machiatto, cappuccino, cafe crème, espresso en natuurlijk voor de thee liefhebbers verse theesoorten. In de middag zorgt onze cateraar voor een passende lunch, tapasplank en of diner ( vanaf 20 personen)

Wil je een speciale vergaderopstelling? Geen probleem. Laat het ons weten en het staat voor jullie klaar.

Natuurlijk ontbreekt het niet aan een verrijdbare TV scherm met HDMI kabel, flipovers, pennen, blocnotes en een watertap.

Gratis trouwkrant

Landtgoed trouwkrant!

Onze unieke trouwkrant geeft je een duidelijke impressie van hoe jullie trouwdag er bij Landtgoed uit kan zien. Dus heb je trouwplannen? Dan zal deze trouwkrant je zeker inspireren. 

Gratis trouwkrant

We bespreken graag met je hoe we jullie goed kunnen laten landen bij ons!

Referenties

Wij zijn getrouwd bij Landtgoed. Ondanks de gigantische regen stonden Monique en Wendy al klaar met paraplu’s om de gasten zo droog mogelijk te ontvangen, super lief! Na een telefoontje was de jachthut ook al klaar gemaakt om foto’s maken. Hierdoor konden we toch al foto’s maken terwijl het regende. Gelukkig was het daarna droog en zijn we alsnog het bos in gegaan voor verdere foto’s. Heerlijk eten via de cateraar! En uiteindelijk een super mooie ceremonie binnen! De borrel en het feest daarna waren ook top! Al met al kijken we terug op een prachtige dag!

Bruidspaar Driel

We zijn nog stil van onze magische trouwdag!
Wat hebben we een fantastisch feest gehad, we zijn nog zo aan het nagenieten van ieder detail.
Het is moeilijk om er woorden aan te geven.

We zouden alles zo weer doen.
Als je dus een persoonlijke, speciale en warme locatie zoekt voor een feest, dan ben je hier aan het juiste adres! Ook binnen is het prachtig en het bevat zoveel sfeer! Wat zijn we blij dat we dit pareltje hebben gevonden.

Bruidspaar Graaf

We hebben echt een prachtige trouwdag gehad bij Landtgoed! Alles was tot in de puntjes verzorgd! Een hele sfeervolle, gezellige, huiselijke en vooral originele locatie. De ceremonie was heel intiem, informeel en sfeervol. Wij wilden liever geen receptie-gevoel met statige tafels en stoelen, en dan moet je echt hier zijn. Binnen zijn overal leuke verschillende zitjes met veel natuurlijke materialen en gezellige kaarsen, en buiten is een ruime overdekte veranda met vuurkachels! 

Bruidspaar Zwaan