Samenwerktraining nabij Zwolle

Tot in de puntjes geregeld
Prachtige locatie
Huiselijke sfeer

Met een samenwerktraining bij Landtgoed in Heino, nabij Zwolle, leer je jouw collega’s beter kennen en beter met ze samen te werken. Bovendien bieden wij hiervoor een toplocatie aan midden in de Sallandse bossen. Hier haal je voldoende inspiratie uit de omliggende natuur en bovendien creëert een dergelijke omgeving een informelere sfeer binnen het team.

Bekijk de mogelijkheden voor onze zaalverhuur?

Met een samenwerktraining nabij Zwolle een betere teamband creëren

Werken wordt natuurlijk nog leuker als jij en jouw collega’s het goed met elkaar kunnen vinden en goed op elkaar ingespeeld zijn. Om dit te realiseren kun je bij ons in Heino, nabij Zwolle, een samenwerktraining volgen. Onze topcoaches Peter Oude Vrielink en Rob Masseling voorzien jullie van een enerverende middag waarbij teambuilding en teamontwikkeling centraal staan. Ook is het mogelijk om zelf als trainer of coach met jouw team aan de slag te gaan op onze locatie. Bespreek met ons jouw wensen en ontdek de eindeloze mogelijkheden bij Landtgoed!

Bel of mail ons voor meer informatie

Wil je een samenwerktraining volgens met jouw collega’s en vind je onze locatie in Heino, nabij Zwolle, daarvoor geschikt? Dan verwelkom wij jullie graag. Voor meer informatie neem je het best contact met ons op via 0572-35 58 76 of info@landtgoed.nl.

We bespreken graag met je hoe we jullie goed kunnen laten landen bij ons!

Referenties

Inmiddels ben ik al enige jaren heel graag te gast bij Landtgoed. De rustige omgeving, de prachtig ingerichte ruimtes en het gastvrije karakter van het personeel zorgen voor een ontspannen setting waarin wij met onze mensen ideaal kunnen werken!

Faasen Training & Coaching uit Zwolle

Vanaf moment één dat je het terrein op loopt bij Landtgoed proef je de gastvrijheid van deze fantastische locatie. De rust, de sfeervolle aankleding en het altijd vriendelijke en warme welkom maken deze plek uniek. Wij als bedrijf organiseren hier meerdere malen per jaar ons kwartaaloverleg. De informele setting en de natuurlijke ruimte rondom de locatie zorgen ervoor dat je als team echt even uit je dagelijkse bubbel komt. En wanneer je daarna ook nog eens in de watten gelegd wordt met een uitgebreide en heerlijke lunch, kan je weer vol energie aan de slag! Niet voor niets organiseren wij ook onze jaarlijkse BBQ bij Landtgoed, zodat de kids lekker het bos in kunnen en de ouders kunnen genieten van de super verzorgde BBQ. Een aanrader en een pareltje in de omgeving!

PCA Mobile

Als trainer en coach van verandertrajecten binnen bedrijven maak ik met grote regelmaat gebruik van Landtgoed als locatie. Gastvrij, flexibel en goede kwaliteit zijn begrippen waar Monique en Wendy voor staan. Dat is, los van de geweldige omgeving, voor mij een belangrijke reden om hier veel te zijn met onze opdrachtgevers. Het is telkens weer mooi om te ervaren hoe mensen reageren als ze uit de comfortzone van kantoor, bij Landtgoed mogen zijn. Het werkt voor mij en voor mijn opdrachtgevers.

SmitDe Vries uit Raalte