Training in leiderschapsontwikkeling nabij Zwolle

Tot in de puntjes geregeld
Prachtige locatie
Huiselijke sfeer

Bij Landtgoed in Heino heb je de mogelijkheid om met jouw collega’s een training te volgen in leiderschapsontwikkeling, midden in de Sallandse bossen nabij Zwolle. Bij een dergelijke training leer je onder andere leiderschap te vertonen. Verder richten onze trainers zich ook op teambuilding, teamontwikkeling en personal coaching. Wil je liever zelf als trainer of coach met jouw team aan de slag gaan op onze locatie? Dat is geen enkel probleem. Wij kijken graag naar de mogelijkheden.

Bekijk de mogelijkheden voor onze zaalverhuur?

Een prachtige locatie voor jouw leiderschapsontwikkeling in regio Zwolle

Wil jij graag met jouw team een training volgen op het gebied van leiderschapsontwikkeling en zoek je hiervoor een goede locatie in de omgeving van Zwolle? Bij Landtgoed in Heino zit je gegarandeerd goed. Onze locatie ligt midden in de natuur, waardoor je voldoende inspiratie kunt halen uit de omgeving. Ook hebben wij een aantal zalen die wij verhuren voor als het weer wat minder prettig is. Wil je bijvoorbeeld een zakenlunch of een borrel organiseren? Ook dan kun je bij ons terecht.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heb je wel interesse in zo een training in leiderschapsontwikkeling of bijvoorbeeld in talentontwikkeling en teamontwikkeling, bij ons in de buurt van Zwolle? Dan neem je het best even contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Wij kijken graag met jou wat we voor je kunnen betekenen. Bel ons op 0572-35 58 76 of stuur een e-mail naar info@landtgoed.nl.

We bespreken graag met je hoe we jullie goed kunnen laten landen bij ons!

Referenties

Inmiddels ben ik al enige jaren heel graag te gast bij Landtgoed. De rustige omgeving, de prachtig ingerichte ruimtes en het gastvrije karakter van het personeel zorgen voor een ontspannen setting waarin wij met onze mensen ideaal kunnen werken!

Faasen Training & Coaching uit Zwolle

Vanaf moment één dat je het terrein op loopt bij Landtgoed proef je de gastvrijheid van deze fantastische locatie. De rust, de sfeervolle aankleding en het altijd vriendelijke en warme welkom maken deze plek uniek. Wij als bedrijf organiseren hier meerdere malen per jaar ons kwartaaloverleg. De informele setting en de natuurlijke ruimte rondom de locatie zorgen ervoor dat je als team echt even uit je dagelijkse bubbel komt. En wanneer je daarna ook nog eens in de watten gelegd wordt met een uitgebreide en heerlijke lunch, kan je weer vol energie aan de slag! Niet voor niets organiseren wij ook onze jaarlijkse BBQ bij Landtgoed, zodat de kids lekker het bos in kunnen en de ouders kunnen genieten van de super verzorgde BBQ. Een aanrader en een pareltje in de omgeving!

PCA Mobile

Als trainer en coach van verandertrajecten binnen bedrijven maak ik met grote regelmaat gebruik van Landtgoed als locatie. Gastvrij, flexibel en goede kwaliteit zijn begrippen waar Monique en Wendy voor staan. Dat is, los van de geweldige omgeving, voor mij een belangrijke reden om hier veel te zijn met onze opdrachtgevers. Het is telkens weer mooi om te ervaren hoe mensen reageren als ze uit de comfortzone van kantoor, bij Landtgoed mogen zijn. Het werkt voor mij en voor mijn opdrachtgevers.

SmitDe Vries uit Raalte