Heisessie nabij Zwolle

Tot in de puntjes geregeld
Prachtige locatie
Huiselijke sfeer

Wil jij met de andere leidinggevenden of andere medewerkers van een afdeling binnen jouw bedrijf een heisessie plannen in de omgeving van Zwolle? Dan is onze prachtige locatie midden in de Sallandse bossen in Heino uiterst geschikt! Bij ons kom je helemaal tot rust in de natuur en heb je bovendien alle benodigde faciliteiten ter beschikking.

Bekijk de mogelijkheden voor onze zaalverhuur?

Organiseer een inspirerende heisessie midden in de natuur nabij Zwolle

Bij Landtgoed in Heino, nabij Zwolle, kun je onder andere een inspirerende heisessie houden inclusief seminars, lezingen en vergaderingen. Daarnaast is onze locatie ook geschikt voor teambuilding, trainingen in onder andere leiderschapsontwikkeling en samenwerken, en natuurlijk een heerlijke lunch of borrel. Hiervoor hebben we niet alleen een ruime buitenlocatie, maar ook verschillende zalen die je af kunt huren. Dit maakt onze locatie geschikt voor alle mogelijke weersomstandigheden.

Neem contact met ons op en geef jouw wensen door

Wil je graag onze locatie nabij Zwolle afhuren voor een heisessie of een ander doeleinde? Neem dan gerust contact op met ons en geef jouw specifieke wensen door. Wij houden hier rekening mee en verzorgen alles tot in de puntjes. Je bereikt ons via het telefoonnummer 0572-35 58 76 of door een e-mail te sturen naar info@landtgoed.nl.

We bespreken graag met je hoe we jullie goed kunnen laten landen bij ons!

Referenties

Inmiddels ben ik al enige jaren heel graag te gast bij Landtgoed. De rustige omgeving, de prachtig ingerichte ruimtes en het gastvrije karakter van het personeel zorgen voor een ontspannen setting waarin wij met onze mensen ideaal kunnen werken!

Faasen Training & Coaching uit Zwolle

Vanaf moment één dat je het terrein op loopt bij Landtgoed proef je de gastvrijheid van deze fantastische locatie. De rust, de sfeervolle aankleding en het altijd vriendelijke en warme welkom maken deze plek uniek. Wij als bedrijf organiseren hier meerdere malen per jaar ons kwartaaloverleg. De informele setting en de natuurlijke ruimte rondom de locatie zorgen ervoor dat je als team echt even uit je dagelijkse bubbel komt. En wanneer je daarna ook nog eens in de watten gelegd wordt met een uitgebreide en heerlijke lunch, kan je weer vol energie aan de slag! Niet voor niets organiseren wij ook onze jaarlijkse BBQ bij Landtgoed, zodat de kids lekker het bos in kunnen en de ouders kunnen genieten van de super verzorgde BBQ. Een aanrader en een pareltje in de omgeving!

PCA Mobile

Als trainer en coach van verandertrajecten binnen bedrijven maak ik met grote regelmaat gebruik van Landtgoed als locatie. Gastvrij, flexibel en goede kwaliteit zijn begrippen waar Monique en Wendy voor staan. Dat is, los van de geweldige omgeving, voor mij een belangrijke reden om hier veel te zijn met onze opdrachtgevers. Het is telkens weer mooi om te ervaren hoe mensen reageren als ze uit de comfortzone van kantoor, bij Landtgoed mogen zijn. Het werkt voor mij en voor mijn opdrachtgevers.

SmitDe Vries uit Raalte