Zaalverhuur nabij Zwolle

Tot in de puntjes geregeld
Prachtige locatie
Huiselijke sfeer

Bij Landtgoed richten we ons voornamelijk op onze zaalverhuur in Heino, nabij Zwolle. Geef je binnenkort een groot feest, zoek je een mooie trouwlocatie of wil je een dagje uit organiseren met collega’s, vrienden of familie? Dan verwelkomen wij jullie graag op onze prachtige locatie midden in de Sallandse bossen. We beschikken over meerdere zalen en een groot buitengebied, waardoor je zowel in de zomer als in de winter heerlijk bij ons kunt genieten.

Bekijk de mogelijkheden voor onze zaalverhuur?

Ervaar de uitstekende service bij onze zaalverhuur nabij Zwolle

Of je nu een zaal wilt huren voor een bruiloft, een borrel, een jubileumfeest of zelfs een zakelijke lunch; wij kijken graag met jou naar de mogelijkheden voor zaalverhuur bij ons in Heino, nabij Zwolle. Met onze enthousiaste en betrokken aanpak willen we ervoor zorgen dat iedereen zich gelijk thuis voelt bij aankomst. Wij verzorgen alles tot in de puntjes en voorzien jullie gezelschap van uitstekende service. Heb je nog specifieke wensen? Geef het gerust door en wij kijken graag wat we voor je kunnen betekenen.

Neem contact met ons op om een zaal te huren

Wil je graag gebruikmaken van onze zaalverhuur nabij Zwolle? Neem dan gerust contact met ons op via 0572-35 58 76 of info@landtgoed.nl en bespreek jouw wensen. Wij gaan graag voor je aan de slag om de perfecte middag of avond te creëren.

We bespreken graag met je hoe we jullie goed kunnen laten landen bij ons!

Referenties

Inmiddels ben ik al enige jaren heel graag te gast bij Landtgoed. De rustige omgeving, de prachtig ingerichte ruimtes en het gastvrije karakter van het personeel zorgen voor een ontspannen setting waarin wij met onze mensen ideaal kunnen werken!

Faasen Training & Coaching uit Zwolle

Vanaf moment één dat je het terrein op loopt bij Landtgoed proef je de gastvrijheid van deze fantastische locatie. De rust, de sfeervolle aankleding en het altijd vriendelijke en warme welkom maken deze plek uniek. Wij als bedrijf organiseren hier meerdere malen per jaar ons kwartaaloverleg. De informele setting en de natuurlijke ruimte rondom de locatie zorgen ervoor dat je als team echt even uit je dagelijkse bubbel komt. En wanneer je daarna ook nog eens in de watten gelegd wordt met een uitgebreide en heerlijke lunch, kan je weer vol energie aan de slag! Niet voor niets organiseren wij ook onze jaarlijkse BBQ bij Landtgoed, zodat de kids lekker het bos in kunnen en de ouders kunnen genieten van de super verzorgde BBQ. Een aanrader en een pareltje in de omgeving!

PCA Mobile

Als trainer en coach van verandertrajecten binnen bedrijven maak ik met grote regelmaat gebruik van Landtgoed als locatie. Gastvrij, flexibel en goede kwaliteit zijn begrippen waar Monique en Wendy voor staan. Dat is, los van de geweldige omgeving, voor mij een belangrijke reden om hier veel te zijn met onze opdrachtgevers. Het is telkens weer mooi om te ervaren hoe mensen reageren als ze uit de comfortzone van kantoor, bij Landtgoed mogen zijn. Het werkt voor mij en voor mijn opdrachtgevers.

SmitDe Vries uit Raalte